Aivan mahtavaa! Olen löytänyt kitarani taas ja sitä on ehkä upeampaa soittaa kuin ikinä. Rockkailu on kivaa ja olen törmännyt uusiin mahtaviin biiseihin. Viimeinen opettelemani biisi on hieman vähemmän rock, Fur Elise, mutta eiköhän senkin saa rokkaamaan.

Indican biiseistä ei voi olla pitämättä. Sanoissa on syvyyttä ja leppoisa rokkirytmi toimii mainiosti. Musta on tullut heidänkin faninsa. Musta taitaa tällä hetkellä saada helposti fanin. Pitäisi varmaan ostaa Indica -paitakin, kun kerran ostin Bajen -paidankin.

Sitten, kun vielä tekijänoikeuksista huolehtivat tahot vielä tajuavat, että netissä leviävät soinnutukset ja tabulatuurit eivät ole keneltäkään pois, vaan ne ovat win-win -tapaus. Soittajat saavat soitettavaa ja jakaa ajatuksiaan soittamisesta. Bändit saavat levyilleen uusia ostajia ja keikoilleen uusia katsojia katsomaan, että miten se oikeasti soitetaan -miltä se kuulostaa livenä. Nyt soinnutukset ovat saatavissa harvoista ja hitaasti ilmestyvistä kirjoista, jotka voi sieltä lainata ja kopioida itselleen. Kiitos niille mahtaville bändeille, jotka ovat tämän tajunneet mm. Apulanta, CMX, Mokoma... ja monia jäi mainitsematta.