Viro on varsin viehättävä valtio naapurissamme. Suomalaiselle hinnat ovat hyvin halvat ja matkatkin kohtuullisen hintaisia. Tässä nyt sitten, kun sitten olemme tekemisissä virolaisten kanssa, niin voisimme miettiä minkälaisen kuvan me annamme itsestämme, kun vierailemme heidän maassansa. Yleensäkin olemme jokainen vastuussa "Suomikuvan" viemisestä maailmalle. Pidetään ulkomailla hauskaa ja koetaan uusia juttuja, mutta muistetaan olevamme vieraita ja silloin, kun olemme vieraita, niin toimimme maan tavalla.

Moni matkaaja on joutunut rikoksen uhriksi Tallinnassa. Havaintojeni mukaan maa on hyvin turvallinen, kunhan ei itse hölmöile. Miettii vähän millaisessa humalassa ja mihin kellonaikaan mihinkin menee. Samalla tavalla voi käydä missä tahansa, jos töttöilee.

Tallinna on Viron ikkuna, mutta suosittelen katsastamaan "oikeaa" Viroa. Tein sen itse ja käsitykseni muuttui jokseenkin merkittävästi. Kauniita paikkoja ja ystävällisiä ihmisiä löytyi, sekä myöskin huomattavasti Tallinnaa ja Tallinkia ystävällisempää palvelukulttuuria.